Praktische workshop: eigen praktijk + nieuwe wetgeving rond cliëntgegevens

Je hebt eindelijk besloten om te starten met je eigen praktijk of je aan te sluiten bij een groepspraktijk. Maar hoe begin je hieraan? Welke formaliteiten moet je vervullen om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen? Hoe zit het met de boekhouding? En verzekeringen? 

Op 3 februari 2018 bieden we je een antwoord op al jouw adminsitratieve, financiële en juridische vragen bij het opstarten van een eigen praktijk. 

Onze workshop loopt van 10 tot 12:30 uur en gaat door op EA en bieden we je gratis aan. Je dient je wel op voorhand in te schrijven, want het aantal plaatsen is beperkt. We hebben momenteel nog 8 plaatsen vrij. 

In de namiddag bieden we je meer info en praktische tips over de nieuwe wet rond omgaan met cliëntgegevens. De GDPR (General Data Protection Regulation) geldt ook voor ons, therapeuten. In een vorige Metafoor kon je hierover al meer lezen. Een specialist terzake verzorgt de workshop, zodat jullie op het einde van de dag voldoende gevoed zijn om je tegen einde mei in orde te stellen met deze nieuwe wetgeving.

Deze workshop loopt van 14 tot 17 uur, gaat door op EA en kost 30 euro voor leden en aspirant-leden van de V.V.T.I.V. Ben je geen lid, dan betaal je 35 euro.

Helaas zijn alle workshops VOLZET. Ben je toch nog geïnteresseerd dan kan je je naam doorgeven aan info@vvtiv.be. We plaatsen je dan op de wachtlijst en nemen opnieuw contact met je op zodra er een plek vrijkomt. 

Schrijf je hier in 

Contact

Vlaamse  Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving

Contact

V.V.T.I.V
Louis van Regenmortellei 5
2150 Borsbeek
info@vvtiv.be
Ondernemingsnummer 456 485 364

2016 V.V.T.I.V | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | website Startx| fotografie Theodoor Dirckx