nadine bloemen

nadine bloemen

dionysius Vanleeuwenstraat 11
3840 Borgloon
www.sweetmedicine.be
nadinebloemen@gmail.com
0494360969
011914839

 

In mijn praktijk breng ik psychotherapie, lichaamsgerichte psychotherapie en zingeving samen. De verbinding tussen lichaam - psyche en geest krijgen een centrale plaats tijdens de behandeling. De ervaring leert dat moeilijkheden waar mensen mee kampen zich dikwijls op deze 3 vlakken afspelen. Als therapeut bied ik in de eerste plaats een aandachtige aanwezigheid bij jouw en je verhaal. Jij als persoon met je noden , kwaliteiten en moeilijkheden staan centraal. In een veilige omgeving kan je verkennen wat er in je leven speelt. Door dit eerlijk te bekijken en met mildheid te ontvangen kan je samen met mij zelf gaan ervaren waar je vastzit en daarin inzicht verwerven . Verder onderzoeken we ook de mogelijkheden van herstel, groei en aanvaarding.

Als therapeut ben ik ook werkzaam in M.F.C Bethanië, een centrum voor behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders, met gedrags - en emotionele problemen, waarin ik mij vooral richt op de behandeling van pubermeiden, jongvolwassenen en hun moeders / vrouwen.

Maar ook is er een speciaal aanbod voor hulpverleners/ zorgverleners waarin zowel individueel als in trainingsaanbod gewerkt wordt rond Body Integration in het therapeutisch proces. 

En vanaf oktober 2019 ben je ook welkom voor supervisieContact

Vlaamse  Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving

Contact

V.V.T.I.V
Patriottenstraat 35
2600 Berchem
info@vvtiv.be
Ondernemingsnummer 456 485 364

2016 V.V.T.I.V | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | website Startx| fotografie Theodoor Dirckx