Gerda THIJS

Gerda THIJS

Lotuslaan 3
3191 Hever/Schiplaken
www.oktavia.be
contact@oktavia.be
0495/772875

OKTA VIA, praktijk voor psychotherapie en coaching te Mechelen, is geboren uit mijn persoonlijke interesse voor de mens en zijn groeimogelijkheden. 

Ik ben Gerda Thijs. Ik studeerde Communicatiewetenschappen en mijn eerste beroepservaringen liggen in het bedrijfsleven, meer bepaald in de verkoop, marketing en communicatie. 

 In 2003 kwam ik voor het eerst in contact met Mindfulness. Dit gaf een diepere betekenis aan mijn leven. Mindfulness leert je om aandacht te geven aan het belangrijkste in het leven, namelijk het leven zelf. Het was voor mij de start van een nieuw groeiproces dat o.a. resulteerde in een totaal andere professionele wending.

In 2007 startte ik de 4-jarige therapeutenopleiding, Interactionele Vormgeving. Binnen deze visie staat de eigenheid van iedere persoon en zijn persoonlijke ontwikkeling centraal. Ik studeerde af in 2011.

Sindsien heb ik mij verder geschoold en verdiept in communicatie- en relatieproblematieken en levensvragen rond zingeving (transpersoonlijke psychologie).

Eind 2014 volgde ik een eerste opleiding als ACT-therapeut.
ACT is een afkorting voor Acceptance and Commitment Therapy en is een nieuwe therapievorm binnen de gedragstherapie. Er worden technieken en ervaringsgerichte oefeningen aangereikt om te kunnen omgaan met problemen en/of tegenslagen waarmee je in het leven geconfronteerd word.
ACT leert je om je leven terug zelf in handen te nemen.Contact

Vlaamse  Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving

Contact

V.V.T.I.V
Patriottenstraat 35
2600 Berchem
info@vvtiv.be
Ondernemingsnummer 456 485 364

2016 V.V.T.I.V | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | website Startx| fotografie Theodoor Dirckx