Vanessa Kersemans

Vanessa Kersemans

Paleisstraat 71
2018 Antwerpen
https://www.vindeentherapeut.be/therapeut/vanessa-kersemans-antwerpen.html
vanessa.kersemans@telenet.be
0476523660

Als psychotherapeut wil ik mensen bereiken die een steuntje in de rug kunnen gebruiken in de verschillende levensfase die we met z’n allen doorlopen.

De ene fase gaat wat vlotter dan de andere en soms lopen we zelfs helemaal vast.

Ik zoek graag mee naar de interne kracht die er voor zorgt dat je opnieuw je pad kan vervolgen.

Hiervoor moeten we soms heel diep het verleden induiken, maar dat is ook niet altijd nodig, soms is het voldoende om onze gedachten of ons gedrag  aan te passen.

Psychotherapie is er in verschillende vormen en samen zoeken we naar de vorm die het best bij jou of jouw hulpvraag past.

Zoals in de natuur is er in het leven soms een donkere periode waarna er weer kiempjes gevormd worden die de hoop van nieuw leven met zich meebrengen.

Wie ben ik?

Op mijn 30e (in 2010) besefte ik dat psychotherapie en mensen helpen mijn doel was. Na dit besef ben ik op zoek gegaan hoe dit te bereiken, want als internationaal payroll consulent was ik een totaal andere richting aan het uitgaan. Daarom ben ik eerst in avondschool de bachelor opleiding Toegepaste Psychologie (AP-hogeschool) gaan volgen en na een jaartje pauze ben ik in 2014 gestart met de vierjarige therapie-opleiding Interactionele vormgeving aan de Educatieve Academie die ik ondertussen heb afgerond. Naast deze 2 hoofdopleidingen probeer ik zoveel mogelijk korte trainingen of workshops te volgen zodat ik mijn cliënten zo goed mogelijk kan ondersteunen.

Mijn partner en ik zijn samen sinds 2001, we hebben geen kinderen, wel een leuke bende nichtjes en neefjes. Wij hebben in al die jaren ook al enkele watertjes doorzwommen. Zelf kom ik uit een gescheiden gezin met 5 kinderen. Het leven in twee verschillende gezinnen heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mij gemakkelijk aan verschillende situaties kan aanpassen. Noem mij dus gerust ook maar een ervaringsdeskundige.Contact

Vlaamse  Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving

Contact

V.V.T.I.V
Patriottenstraat 35
2600 Berchem
info@vvtiv.be
Ondernemingsnummer 456 485 364

2016 V.V.T.I.V | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | website Startx| fotografie Theodoor Dirckx